سنگ گرانیت

نام دیگر سنگ گرانیت سنگ خارا است. این سنگ گونه ای سنگ آذرین درونی است و به همین دلیل بافت آن دارای دانه های متوسط تا درشت است. سنگ گرانیت از سنگین ترین سنگ ها است و یکی از دلایلی که از آن به عنوان مسالح ساختمانی استفاده می گردد این موضوع است. از سنگ گرانیت در آزمایشکاه ها استفاده شده چرا که این سنگ در مقابل خوردگی مقاومت بسیار بالایی دارد.
شکل گرفتن این سنگ از سرد شدن توده های مذاب است و به گونه ای می توان آن را سمبل سختی، مقاومت و دوام دانست. این سنگ در رنگ های سفید، خاکستری، سبز، مشکی و قرمز دیده می شود.


مزایای سنگ گرانیت
گرانیت سنبل سختی و مقاومت است و نسبت به سنگ های آهکی نیز سخت تر و یک نواخت تر است. این سنگ به راحتی خش بر نمی دارد و در مقابل حرارت نیز مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهد. گرانیت را می توان یکی از بهترین انتخاب ها جهت سنگفرش بیرونی مکان هایی که در معرض عبور و مرور زیاد هستند دانست. همچنین می توان از آن در نمای بیرونی و سنگفرش داخل ساختمان و پله ها نیز استفاده نمود.
سنگ گرانیت دارای دو نوع طبیعی و رنگ شده می باشد که از انواع آن می توان به سنگ هایی با نام هلویی، نخودی و قرمز رنگ شده، بلک گلکسی، شانسی بلک، کارمن رد، بالتیک براون، میل رد،جوپارنا، مولتی کالر و لگابو، بیراسر قهوه ای، بیراسر سرسبز، سن پارادیسو، تن براون، سیلور پرل و غیره اشاره نمود.
از دیگر مزایای این سنگ می توان به مقاومت آن در برابر نفوذ آب و اثر ضربه اشاره نمود که این خود موجب شده تا این سنگ مورد کاربرد در محیط های صنعتی باشد. ظاهر گرانیت متشکل از کارهای انجام شده بر روی سطح نهایی آن است که ممکن است چکشی، کلنگی، تشیه ای و یا صیقلی باشد.
البته این نکته نیز لازم به ذکراست که حالت صیقلی بهترین نمای این سنگ است که زیبایی رنگ و انعکاس کریستالی های آن را نمایش می دهد.